Financieringen

Financieringen worden vertrouwd en discreet geregeld via Santander Consumer Finance.

 

 

Een offerte aanvragen kan direct:

 

Doorlopend krediet: offerte aanvragen

Persoonlijke Lening: offerte aanvragen

 

Santander Groep


Met meer dan 150 jaar historie, is Santander de vierde grootste bankgroep ter wereld op basis van winst. Santander levert service aan 92 miljoen klanten in tien kernmarkten.

 

Santander Consumer Finance


Santander Groep heeft in 2003 Santander Consumer Finance opgericht. Santander Consumer Finance is vertegenwoordigd in 17 landen en biedt kwaliteit met zijn financiële dienstverlening via meer dan 130.000 partners. Dit onderdeel van de Santander Groep heeft meer dan 12,5 miljoen klanten en is leidend op het gebied van consumentenfinancieringen in de Europese markt.

 

Santander en Scuderia Ferrari (Formule 1)


Santander is in 2010 voor 5 jaar sponsor geworden van Scuderia Ferrari. Santander en Scuderia Ferrari delen dezelfde waarden: dynamiek, perfectie, innovatie en leiderschap en tevens de bedrijfskleur rood, het symbool van hoe perfect.

 

Santander Consumer Finance in Nederland

 

Specialist in consumentenkrediet


Santander Consumer Finance Benelux B.V. maakt deel uit van de Santander Groep. Het onderdeel Santander Consumer Finance richt zich binnen de Santander Groep op het aanbieden van financiële diensten aan consumenten, retailers en automotive bedrijven.

 

Meer dan 20 jaar deskundig


In Nederland is Santander Consumer Finance Benelux B.V. - gevestigd in Utrecht - al meer dan 20 jaar deskundig in het verstrekken van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Santander is een gerenommeerde financiële dienstverlener die bekend staat om haar betrouwbaarheid en de aanhoudende scherpte van haar aanbod. Door onze jarenlange ervaring en onze aantrekkelijke financiële producten zijn we een sterke speler in de markt van de kredietverstrekking.

Als lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN) onderschrijft Santander de door de VFN opgestelde gedragsregels. 


 


Wat doen we


We helpen consumenten doordacht, verantwoord en tegen aantrekkelijke afspraken aan extra financiële speelruimte: soms om noodzakelijke uitgaven te bekostigen en soms om het leven te veraangenamen.

 

Waar staan we voor


Wij verstrekken betrouwbare en verantwoorde financiële producten aan consumenten. We blijven constant op zoek naar vernieuwingen waarbij we altijd de behoeften van mensen en markten in ons vizier houden. We communiceren van mens tot mens en stellen ons daarbij vriendelijk en duidelijk op. Onze klantenservice staat altijd klaar om de uitstekende service te leveren waar we bekend om staan.

Handtekening Lightwire

Powered by Drupal